torsdag 14 januari 2010

Ska försöka...

.. att skriva här varje dag nu. Vad som händer, för just nu är det väldigt mycket på gång! Jag har varit och gjort test hos sjukgymnasten, arbetsteraputen, och för Fsk. Inget av dem visade något bra!

Likadant var det när jag var hos nevrologen hur det nu stavas, hans svar var att det kommer att ta tid för mig att bli helt återställd. Fick lämna massa prover med men det vissade inget mer. Inte mer än att jag skulle lämna ett nytt prov på binjurebarkshormon! Fick även piller som jag ska öka gradvis för att sedan komma upp i max dos vilket innebär 2*3 om dagen.

För ett tag sen var jag hos ögon specialisten, flera gånger för att vara exakt! Dem kollade ögonen flera gånger för dem trodde dem hade gjort fel men det var fel på mitt högra öga. Jag ser inte på en del av mitt syn fält men det är inget som stör mig men mina ryckningar jag har stör mig! Men men..

Så hur är läget nu då? Jo, min läkare är sur på nevrologen för han var ingen specialist utan leg.läkare samt att han inte hade läst hela min journal utan bara en liten del.

Hon menar på att jag har ju skadat min nacke tre gånger tidigare, och att det mycket väl kan vara det som gör att jag har min huvudvärk 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Så nu är ska det remiteras till dagrehab samt ttill en riktig specialist samt till nya tester!

Man kan ju hoppas på att det ordnar sig till slut.

Tänk att få vara normal igen, att inte behöva äta alla dessa piller att kunna orka att leva och inte sova bort dagarna!!

Men jag är så glad att jag har Jimmy och mina prinsessor, som stöttar mig! Dem är mina änglar!!

Vad hände..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Personligt