måndag 15 mars 2010

Måndag..


..och veckan börjar på nytt igen.
Helgen har varit mysig, i lördags var vi på resturang Cats och käkade. Izadora var jätte duktig =) det var min älskade sambo som bjöd. På kvällen såg vi melodifestivalen. Och inte att förglöma så sov jag till två på eftermiddagen...

Söndagen var lugn det hände inte så mycket, min stora prinsessa kom hem till mig...skönt..

Har börjat drömma igen om nätterna, väldigt konstiga drömma men om man ser det så har jag ju inte haft drömmar på över ett år.
Det känns jätte konstigt, kanske är det dem antideprisiva tabletterna som gör det.
Jag må ha börjat drömma igen men värken i kroppen är inte borta och inte heller min huvudvärk..suck... när ska det få ett slut..

I fredags ringe jag medicin kliniken och bad dem skicka min journal, har funderingar och planer på att kontakta en specialist som kan allt om GBS:en..
För nu vill jag bara få ett slut på detta..
Tänk att få vakna en morgon och veta att man ska gå och jobba utan att ha ont ha en frisk kropp... Kunna leva normalt. kunna känna att jag är fri...

Sitter och lyssnar på Sara Löfgren och bara fundera på vad det är som händer..

Annars idag händer det inte så mycket, Linnéa är på studiebesök idag på PML och Brandstationen. Izadora är på dagis och Jimmy jobbar, katten sover och själv gör ag inget... Har ont i magen men det går väl över, det är ju inte som huvudvärken, som absolut inte vill försvinna!! Men men jag tar dagen som den kommer, blir väl till att gå och lägga sig och vila en stund nu..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Personligt